Strona główna Archiwum Forum Mapa ogrodów O nas Kontakt

Pokaż wątki Pokaż posty

Problemy techniczne

Karol99
09af97e2 a934 4074 b7b6 9afaebb3a2f8

Dołączył: 01 mar 2014
Skąd: kujawsko-pomorskie
Posty: 11691
Dodany 22:54, 25 lip 2015
U mnie jeszcze nie.
____________________
Karol- Ogród tworzony z pasją *** Wizytówka
waldek727
5186ab9d9f772

Dołączył: 08 wrz 2013
Skąd: Warszawa
Posty: 4285
Dodany 18:54, 12 paź 2015
Prośba do Admina ode mnie oraz od koleżanek i kolegów z forum, aby umożliwić nam wejście do wątku po ,,kliknięciu" ostatniej, a nie przedostatniej strony.
Z góry dziękuję Ronin za usunięcie tej drobnej usterki technicznej.
____________________
Mój wątek Tam, gdzie jeże mówią dobranoc
Gardenarium
0z5y0788  2

Dołączył: 09 lip 2010
Skąd: Okolice Warszawy
Posty: 69768
Dodany 19:12, 12 paź 2015
coś się przestawiło. pokazuje ostatnią stronę podczas gdy jeszcze na niej nie ma wpisu. Obawiam się że tego nie da się od ręki poprawić.
Bratka
Dsc 0191

Dołączył: 26 lis 2014
Skąd: Okolice Warszawy
Posty: 128
Dodany 23:21, 14 sty 2016
czesc czy moze mi ktos podpowiedziec bo nie moge tego rozgrysc jak zrobic aby podpis na dole byl na zielono i przenosil do mojego ogrodu?
____________________
Ogród Beti
Mary
Avatarek

Dołączył: 27 mar 2015
Skąd: Warszawa
Posty: 1531
Dodany 22:20, 16 sty 2016
Z tego co widzę to podpis już działa i przenosi, więc problem już chyba rozwiązany.
____________________
Marysia - Ogród bez roweru
kachat
Las

Dołączył: 15 cze 2012
Skąd: Wawa/Suwalszczyzna
Posty: 2209
Dodany 17:52, 21 sty 2016
Mogę prosić o rzucenie okiem, dlaczego zdjęcia z Imageshack przestały się na moim wątku wyświetlać (np. pierwsza strona)? Zdjęcia są na serwerze, nie zniknęły, linki się nie zmieniły, ale na Ogrodowisku ich nie widać
Gardenarium
0z5y0788  2

Dołączył: 09 lip 2010
Skąd: Okolice Warszawy
Posty: 69768
Dodany 18:47, 21 sty 2016
Image Shack wygasa czas zdjęcia. Wszystkie zdjęcia początkowo wklejane poznikały. Ale to nie z naszej winy. Poznikały w darmowym hostingu. Dlatego zalecamy i zrobiliśmy własny automat. Dlaczego, pytaj w ImageShacku.

Ja swoje powymieniałam, ale większość z roku 2010 poznikała. A jak ktoś wkleja teraz, to też poznikają.

Po to jest nasz automat żebyś miała a nie żeby było to zależne od kogoś.
kachat
Las

Dołączył: 15 cze 2012
Skąd: Wawa/Suwalszczyzna
Posty: 2209
Dodany 22:11, 21 sty 2016
Tylko, że te zdjęcia nadal są na ich serwerze, można przez link podany w treści posta na nie nadal wejść, a tylko na forum się nie wyświetlają... Dziwne to jakieś. No nic
Gardenarium
0z5y0788  2

Dołączył: 09 lip 2010
Skąd: Okolice Warszawy
Posty: 69768
Dodany 11:28, 22 sty 2016
Dziwne, oni blokują widocznie takie wyświetlanie. To zawsze tak było od 5 lat to obserwuję. Wątki początkowe są puste. Mają swoje sposoby. Jak chcesz napisz do Ronina. Może będzie umiał wyjaśnić technicznie dlaczego tak jest. Moje zdjęcia też zniknęły.

Moja rada brzmi, po to mamy swój serwis żeby wklejać przez nasz serwis, wtedy nie będzie problemu z żadnym innym obcym serwisem i pretensje można zgłaszać do nas. Za cudze serwisy i ich działanie nie odpowiadamy.
AnnaCh
45452627 2003516796374492 8348837594976485376 n

Dołączył: 10 mar 2015
Skąd: PTB
Posty: 10804
Dodany 13:47, 09 lut 2016
Mam prośbę. Już od dłuższego czasu nie działaja mi wiadomości prv. Po kliknięciu w link pojawia mi się napis: "Przepraszamy, ale wystąpił wewnętrzny błąd systemu. Pracujemy nad jego poprawieniem.
Przejdź do strony głównej"
Z tego co zdążyłam się zorientować, to tylko ja mam takie problemy. Jedyną możliwością jest jak ktoś do mnie napisze, dostaję maila i przez link w wiadomości pocztowej mnei wpuszcza. Mogę odpowiedzieć, ale już jak kliknę w powrót do listy wiadomości, to znowu ten sam komunikat.
____________________
Ania - Malutki pod lasem
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies