To była ta lepsza część. Z drugiej strony domu jest dużo cienia. Na wiosnę posadziłam tam rośliny cienioznośne i czekam na efekt.
Tak naprawdę nie lubię zdjęć z tamtych części. Remontowałam dom i garaż wewnątrz i na zewnątrz. Została mi do zrobienia kostka na podjeździe i chodniki. Kiedy to nastąpi - nie wiem - muszę na to zarobić . Betonowy podjazd i stare ścieżki nie wyglądają ciekawie. Ale nic to! Może kiedyś będzie ładniej.
Witaj Haniu Przyszłam się przywitać Zapowiada się bardzo ciekawie.... Widać, że masz smykałkę ogrodową Świetnie komponujesz rośliny Twój ogród ma klimat..... Będę zaglądać
Pozdrawiam cieplutko
Witam również,
U Ciebie też bywałam. Czy to nie u Ciebie czytałam o członku rodziny, który ma smykałkę do wyrobów z metalu?
Widzę, że lubisz kolorowo. Ja u siebie mam bardziej zielono-zielono, choć w tym roku eksperymentowałam z biało-żołtą rabatą - po zachwyceniu się jednym z ogrodów pokazowych z Chelsea.
No to trzeba się złapać, daleko nie mamy.
Jaki Ty masz porządeczek! Zazdroszczę, mnie się chaos jakoś dziwnie trzyma
A brzydkimi kawałkami się nie smutaj, każdy ma
Dodany 20:58, 19 sie 2018
, edytowany o 20:59, 19 sie 2018
Tak, syn ma spawalniczą smykałkę Bardzo lubię kolor w ogrodzie, dodaje dużo energii ale również wycisza Jeśli lubisz kolory nie bój się ich używać
Podoba mi się to połączenie kolorów
W projektowaniu? Może i tak, ale ja już tyle lat projektuję i projektuję, najpierw w głowie potem w realu, że chciałam koniecznie przenieść się już na wyższym poziom i wpakowałam się w Nasze ogrody . Teraz to nie wiem jak się przenieść do projektowania.